Waar staan wij voor?

Wij van brasserie de Smaeckkamer staan voor duurzaam ondernemen in de volle breedte. Zo vinden wij het van groot belang dat er gekookt wordt met ingrediënten die voorkomen in het seizoen waarin wij ze gebruiken. Dit verplicht ons per seizoen onze complete menukaart om te gooien. Een mooi proces van proeven en durven waar we als team dan ook ieder kwartaal zeer naar uitkijken.

Gelijkheid staat bij ons hoog op de agenda. We doen het dan ook echt met z’n allen als team en vinden het belangrijk dat iedereen zich gewaardeerd voelt ten aanzien van de prestatie die iedere dag geleverd wordt. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat we als team bergen kunnen verzetten en het onmogelijke voor elkaar kunnen boksen als we dit ook echt willen met z’n allen.

Daarnaast roeien we als bedrijf graag tegen de stroming in, niet omdat we dat nu zo graag willen maar vooral omdat we nieuwsgierig zijn. Nieuwsgierig naar bijzonder smaeckelijke combinaties en nieuwsgierig in het ontdekken van onbekende dingen. Zo zijn kinderen voor ons niet een onderdeel van een doelgroep maar veel meer een voorbeeld van hoe we nog dagelijks dingen kunnen ontdekken.

Ontdekken door anders te kijken, verrassen door durven te combineren, daar houden wij van!

sfeer smeackkamer beverwijk