Skip to main content

Smaeckkamer live sessie zondag 30 juli met KASPER

By 24 juli 2017Nieuws

Zondag 30 juli is de 2e sessie van Smaeckkamer live!

Van 16:00-19:00 uur is het weer swingen geblazen bij mooi weer buiten op het terras en bij minder mooi weer binnen in de Brasserie.

In juli 2016 bracht de Nederlandse singer-songwriter en producer KASPER de single ‘Do It Like This feat. Kéwork’ uit. Deze funky-pop track behaalde 250.000 streams op Spotify, maandenlange A-rotatie in de playlists van Sublime FM en NPO Soul & Jazz. Naast deze airplay werd hij met zijn band uitgenodigd bij diverse live radio shows, zoals Veronica Countdown Café en de Roodshow (NPO 2).
Na in december 2014 te zijn uitgenodigd voor een gastoptreden tijdens de theatertour van Alain Clark verlegde KASPER zijn focus meer richting het schrijven en produceren van eigen werk. Uiteindelijk bracht de Almeerse gitarist/zanger (23) in oktober 2016 zijn eerste EP uit: ‘Just Take It’. Daarop laat KASPER verschillende stijlen horen, met een nadruk op uptempo beats en catchy hooks. Invloeden van acts als Bruno Mars en Justin Timberlake zijn onmiskenbaar, maar met behoud van KASPER’s eigen stijl, waarbij zowel de elektrische als akoestische gitaar prominent aanwezig is.

Tot zondag 30 juli!