Skip to main content

Griezeltocht 26 & 27 oktober

By 14 september 2018Nieuws

Net als vorig jaar houden we weer een griezeltocht bij de Smaeckkamer in Beverwijk.
Deze keer zelfs met een leuke winactie bij iedere tocht!

Schrijf je snel in want vol = vol

Wie is er bang in het donker? Wie durft er mee op spokentocht in park Westerhout in Beverwijk?

Ga samen met ons mee op vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober op griezeltocht door het Westerhoutpark en ontdek de geheimen van Halloween!
We verzamelen een kwartier voordat de tocht begint bij de Smaeckkamer waar jullie na de tocht ook weer bij kunnen komen van de schrik.
Je kunt hier zelfs een speciale Halloweenmaaltijd nuttigen als je durft…

Ga samen met papa of mama op zoek naar het gebit van de klappertandspook, waar in het park is zij hem toch kwijtgeraakt? Help je haar met zoeken? Misschien zit hij in de soep van de heks, of bij de boze uil? Wie weet heeft de wolf hem wel opgegeten?

Deze tocht start op vrijdag 26 oktober en zaterdag 27 oktober om:

15:30 uur
16:30 uur
17:30 uur

In elke tocht is plaats voor 20 kinderen en 10 volwassenen.

Kosten voor deze tocht: € 10,- per deelnemer. Daarbij zit een lekker bekertje warme chocolademelk met slagroom of een heerlijke gluhwein! Ook hebben we een spannend spellenplein met spinnen, een zenuwspiraal en mummies. Iedere deelnemer mag hier een gokje wagen. En natuurlijk ontbreken de vuurkorven niet!

Omdat we de tocht vooral voor de kinderen organiseren mag er per 2 kinderen 1 volwassene mee. Overige volwassenen kunnen ondertussen lekker een drankje of een hapje nuttigen bij de Smaeckkamer.

De tocht is het leukste voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar. Hoe later de tocht hoe donkerder het wordt. En nee, zaklampen mogen niet mee!

Let op! Per tocht is er een prijs te winnen voor degene die zich het meeste origineel heeft verkleedt voor deze griezeltocht. De prijs wordt uitgereikt door de Smaeckkamer aan het einde van elke tocht.

Je kan je opgeven voor de tocht via ons e-mailadres info@creatiefconfetti.nl

Bij de Smaeckkamer kan je je aanmelden voor het Halloweendiner. Pas maar op dat er niks in je soep verstopt zit…Wie durft….?

Het speciale Halloweendiner kan gereserveerd kan worden via info@desmaeckkamer.nl of bel 0251 – 29 62 20